...

Уникален инвалиден скутер

admin 26-02-2016 3089

Уникален инвалиден скутер

Този инвалиден скутер е уникален клас. Той разполага с заключваща се кабина. Скутера е на съвсем ново ниво лукс, комфорт и безопасност. Независимо къде отивате може да се наследите на комфортно возене без значение от времето.
Какво прави този скутер различен?
Това е нов и уникален вид транспорт за хората  с увреждания. Той съчетава маневреността и размера на обикновен инвалиден скутер с комфорта от автомобилите. Очевидната характеристика е покритата кабина с две врати. Когато вратите са  затворени се създава уютна кабина която предпазва от студ, вятър и дъжд. Вратите се заключват и създават ниво на сигурност.
Кабината е една от многото уникалните характеристики на скутера. Той е снабден с пълно окачване и на четирите колела. Има и широки пневматични гуми. Снабден е с две мощни батерии който гарантират пробег от 40 км.
Най – доброто на скутера
Разполага с комфорт, сигурност и свободно пътуване без значение от времето. Тои е идеален за хора който водят пълноценен живот всеки ден.
Оборудван е с неръждаем покрив, който включва предно стъкло, както и свалящи се врати с прозорци, който могат да се отварят. Измиване на предното стъкло, чистачка и огледала задно виждане. Предни и задни светлини дават безопасно пътуване. Стандартни функции за безопасност включват светлини, клаксон, ръчна спирачка, автоматична скорост бавна или бърза. Седалка предлага регулируем лукс. Лесно управление.

Коментари


Силвия Лилова

Здравейте! Може ли да се свържете с мен относно инвалидните скутери? Не получих мейл на предното запитване, дано да ги четете тези съобщения. 0887714321

20-10-2020

ивайло

и колко пари е това нещо ? защо не е написано ? и къде да го търся

28-01-2019

МАРИЯ

Каква е цената на този скутер

06-07-2018

1