...

Уникален инвалиден скутер

admin 26-02-2016 2998

Уникален инвалиден скутер

Този инвалиден скутер е уникален клас. Той разполага с заключваща се кабина. Скутера е на съвсем ново ниво лукс, комфорт и безопасност. Независимо къде отивате може да се наследите на комфортно возене без значение от времето.
Какво прави този скутер различен?
Това е нов и уникален вид транспорт за хората  с увреждания. Той съчетава маневреността и размера на обикновен инвалиден скутер с комфорта от автомобилите. Очевидната характеристика е покритата кабина с две врати. Когато вратите са  затворени се създава уютна кабина която предпазва от студ, вятър и дъжд. Вратите се заключват и създават ниво на сигурност.
Кабината е една от многото уникалните характеристики на скутера. Той е снабден с пълно окачване и на четирите колела. Има и широки пневматични гуми. Снабден е с две мощни батерии който гарантират пробег от 40 км.
Най – доброто на скутера
Разполага с комфорт, сигурност и свободно пътуване без значение от времето. Тои е идеален за хора който водят пълноценен живот всеки ден.
Оборудван е с неръждаем покрив, който включва предно стъкло, както и свалящи се врати с прозорци, който могат да се отварят. Измиване на предното стъкло, чистачка и огледала задно виждане. Предни и задни светлини дават безопасно пътуване. Стандартни функции за безопасност включват светлини, клаксон, ръчна спирачка, автоматична скорост бавна или бърза. Седалка предлага регулируем лукс. Лесно управление.

Коментари


ивайло

и колко пари е това нещо ? защо не е написано ? и къде да го търся

28-01-2019

МАРИЯ

Каква е цената на този скутер

06-07-2018

1