Всичко за инвалидните колички

Акумулатори за инвалидни колички и скутери

Тяговите акумулатори SONNENSCHEIN се произвеждат в Германия.

Кликни на снимката за Пълен размер
Модела които става за инвалидни колички и може да се открие в България е GF-Y. Този модел акумулатори са гелови и има живот около 5г. и е напълно необслужваем. Има над 450 цикъла при 80% разряд. Те се предлагат от 14 до 94ач. Преди се предлагаха и от фирми за мед изделия.
Акумулаторите Varta се произвеждат в Германия. Тяговите акумулатори на Varta са напълно необслужваеми и имат дълъг живот. Тази марка има няколко модела тягови акумулатори които стават за инвалидни колички и те са.

 • VARTA Professional Dual Purpose AGM
  Кликни на снимката за Пълен размер
  Този модел има над 400 цикъла при 50% разряд. Предлагат се акумулатори от този модел от 60 до 105ач. Този модел е AGM.
 • VARTA Professional Deep Cycle AGM
  Кликни на снимката за Пълен размер
  Този модел има над 800 цикъла при 50% разряд. Предлагат се акумулатори от 24 до 256ач. Този модел е AGM.

MONBAT произвеждат два модела акумулатори които стават за инвалидни колички.
 • MONBAT MEGALIGHT POWER
  Кликни на снимката за Пълен размер
  Модел е предназначен да съхранява електричество. Намира приложение в голф количките, инвалидните колички и др. Те са идеални за употреба на закрито, имат над 300 цикъла при 70% разряд и са напълно необслужваеми.Този модел е направен по технологията AGM. Водят се полутягови
 • Monbat monolith power
  Кликни на снимката за Пълен размер
  Модел е изработен специално за приложения, изискващи постоянно електричество. Като на пример; Голф колички, инвалидни колички и др. Те имат над 400 цикъла при 75% разряд. И са напълно необслужваеми. Водят се полутягови
Повече информация тук
ENNEXY Deep Cycle
Кликни на снимката за Пълен размер
Тези акумулатори се водят полутягови. Те стават за инвалидни колички, голф колички и др. Те са направени от дебели плочи с изключителна антикорозиона устойчивост. Имат осигурена оптимална енергийна ефективност и повишена устойчивост на вибрации. Имат 300 цикъла разряд. Повече информация тук Тези акумулатори не се предлагат от фирмите за мед изделия!Има и още тягови акумулатори които стават за инвалидни колички и се намират в България.Акумулаторите които имат повече цикъла имат по дълг живот. Тук ще откриете какво означава гел и AGM технологията.


Автор admin

Добавено:04-05-2017


Преглеждания:1535


Коментари

Автор


Email адрес:

КоментарНяма коментари