Всичко за инвалидните колички

Заключване на електрическа инвалидна количка

Система pilot plus Система vsi
Виж Виж
Заключване Заключване
За да заключите системата натиснете джойстика напред и след това натиснете бутона за включване задръжте джойстика още 10сек. До като индикатора на батерите започне да мига. За да заключите системата натиснете джойстика напред и след това натиснете бутона за включване задръжте джойстика още 10сек. До като индикатора на скоростите започне да мига.
Отключване Отключване
За да отключите количката натиснете бутона за изключване и след това като включите количката ще е отключена. За да отключите количката натиснете бутона за изключване и след това като включите количката ще е отключена.


[/tr]
Система vr2 Система dynamic
Виж Виж
Заключване Заключване
За да заключите системата натиснете джойстика напред и след това натиснете бутона за включване задръжте джойстика още 10сек. До като индикатора на скоростите започне да мига. За да заключите системата натиснете бутона за свирка и го задръжте за 10сек до като индикатора на батерите започне да мига.
Отключване Отключване
За да отключите количката натиснете бутона за изключване и след това като включите количката ще е отключена. За да отключите количката задръжте за 4сек бутона за изключнане.


Автор admin

Добавено:05-05-2015


Преглеждания:1552


Коментари

Автор


КоментарАдмин

Здравейте! Не тръгва напред, защото тя е изключена.


Бонев

При заключване като се натисне джойстика напред количката не тръгва ли напред?