Всичко за инвалидните колички

Заключване на електрическа инвалидна количка

Система pilot plus Система vsi
Кликни на снимката за Пълен размер Кликни на снимката за Пълен размер
Заключване Заключване
За да заключите системата натиснете джойстика напред и след това натиснете бутона за включване задръжте джойстика още 10сек. До като индикатора на батерите започне да мига. За да заключите системата натиснете джойстика напред и след това натиснете бутона за включване задръжте джойстика още 10сек. До като индикатора на скоростите започне да мига.
Отключване Отключване
За да отключите количката натиснете бутона за изключване и след това като включите количката ще е отключена. За да отключите количката натиснете бутона за изключване и след това като включите количката ще е отключена.


[/tr]
Система vr2 Система dynamic
Кликни на снимката за Пълен размер Кликни на снимката за Пълен размер
Заключване Заключване
За да заключите системата натиснете джойстика напред и след това натиснете бутона за включване задръжте джойстика още 10сек. До като индикатора на скоростите започне да мига. За да заключите системата натиснете бутона за свирка и го задръжте за 10сек до като индикатора на батерите започне да мига.
Отключване Отключване
За да отключите количката натиснете бутона за изключване и след това като включите количката ще е отключена. За да отключите количката задръжте за 4сек бутона за изключнане.


Автор admin

Добавено:05-05-2015


Преглеждания:1196


Коментари

Автор


Email адрес:

КоментарАдмин

Здравейте! Не тръгва напред, защото тя е изключена.


Бонев

При заключване като се натисне джойстика напред количката не тръгва ли напред?