Всичко за инвалидните колички

Инвалидни колички втора употреба или нови

Виж


Ако се чудите да ли си струва закупуване на сгъваема рингова инвалидна количка отговора е не. Сега ще ви кажа защо защото за сгъваемата рингова инв количка финансовата помощ от асп е 486лв с която можете да си купите сгъваема количка. Такава инв количка втора употреба е около 200лв но няма да ви се полага финансовата помощ от асп.

Рингови мултифункционални инвалидни колички

Тези инв колички в Българя като нови тяхната цена започва около 1500лв. Но финансовата помощ от асп отново е 486лв а останалата част от цената си я плащате вие. Ако си купите такава инв количка втора ръка извън България ще ви излезе най-много 1000лв но може и много по-малко. Но няма да ви се полага финансовата помощ от асп.

Електрически инвалидни колички

За тях ви се полага финансова помощ от асп тя е 3019лв. С тази финансова помощ едвам стига за китайска ел инв количка която едва ли ще изкара 10години. Тези китайски колички стават за ремонт още след 1-2 година. И не си струва за такава китайски количка да дадете още 1000лв. Ако решите да си купите нова електрическа количка даите още 1000-2000лв за качествена количка която ще ви върши работа и няма да съжалявате. Имайте в предвид, че ел инв колички са за 10години. Може да си закупите употребявана ел инв количка на изгодна цена в отлично състояние. Която ще надживее китайските колички.

За всички инвалидни колички закупени втора ръка не се полага нищо от асп. Има два начина за лицензиране на количка. Първият е някоя фирма за помощни средства се съгласи да я узакони. И вторият е да си купите ел количка от Българя за 3019лв и след това да си купите др инв количка.
Втора употреба помощни средства по заявка


Автор admin

Добавено:25-02-2017


Преглеждания:3703


Коментари

Автор


КоментарНяма коментари