Всичко за инвалидните колички

Акумулаторни инвалидни колички

Дизайнът, размерът и тегло на тези колички може силно да варира, но неизменен елемент от конструкция на всички модели са електро моторите и акумулаторните батерии, благодарение на които се осъществява движението. Тези колички се управляват с джойстик. Акумулаторните инвалидни колички са способни да развиват скорост до 15 км в час. Тези колички могат да бъдат снабдени с регулируема облегалка, седалка и подкрачници.Видове електрически инвалидни колички.
Ел инв колички с задно задвижващи се колела Те по бързо ускоряват и задължително имат колелца от зад против преобръщане за да не могат да се преобръщат когато изкачвате или спускате стръмни баири. Тяхната дължина е по- малка от тази на др. 2 модела .

Кликни на снимката за Пълен размер

С предно задвижващи се колела. Те по- бавно ускоряват и са по –маневрени. Повечето такива колички могат да се адаптират към различните терени.
Кликни на снимката за Пълен размер
Колички с задвижващи се колела разположени по средата. Бавно ускоряват и са по- маневрени. Но са по не устойчиви и затова са с 6 гуми. И трите модела имат предимства и недостатъци.

Кликни на снимката за Пълен размер


Автор admin

Добавено:10-12-2014


Преглеждания:1465


Коментари

Автор


Email адрес:

КоментарНяма коментари